TWEE WERELDTITELGEVECHTEN ALS HEADLINERS OP GLORY 65 UTRECHT OP VRIJDAG 17 MEI.

Exclusieve voorverkoop voor GLORY 65 UTRECHT start a.s. vrijdag 5 april. Algemene verkoop start op a.s. maandag 8 april.

Tickets te koop via tickets.glorykickboxing.com

Amsterdam – ‘s Werelds grootste kickboks-organisatie GLORY kondigt vandaag twee wereldtitelgevechten aan op vrijdag 17 mei op GLORY 65 UTRECHT.

Tijdens het hoofdgevecht treffen een huidige en voormalige kampioen elkaar. In de ring van Central Studios in Utrecht zal Alex ‘Po Atan’ Pereira (29-6, 17 KO) uit Sao Paulo, Brazilië, zijn kampioenschap middengewicht op het spel zetten tegen de Utrechter Jason ‘Psycho’ Wilnis (31-9-1, 9 KO).

Wilnis, die Simon Marcus en Israel Adesanya versloeg tijdens zijn heerschappij als GLORY-kampioen, heeft in zijn carrière twee keer van Pereira gewonnen: met een TKO in 2012 en een unanimous discision-winst tijdens GLORY 20 DUBAI in 2015.

Sindsdien heeft Pereira in GLORY een score van 5-1 behaald. Met zijn zware vuisten veroverde de Braziliaan de titel van Simon Marcus tijdens GLORY 46, om vervolgens alle vier titelgevechten die daarop volgden te winnen.

Om zichzelf te bewijzen als onbetwistbare kampioen van de divisie, aast Pereira al lang op een kans om zijn verloren partijen tegen Wilnis aan het begin van zijn carrière te wreken. Maar ook Wilnis is sinds de dag dat hij zijn middengewichtkampioenstitel verloor vastbesloten deze terug te winnen.

Revanche is ook een motief van lichtgewichtuitdager Marat ‘The Armenian Devil’ Grigorian (60-11-1, 35 KO) die voor de derde keer de verdedigende kampioen Sitthichai ‘The Killer Kid’ Sitsongpeenong (122-30-5, 32 KO) uitdaagt in het co-headline-gevecht.

Hun eerste titelgevecht vond plaats tijdens GLORY 36 COLLISION, waarbij Sitthichai, vechtend vanuit Bangkok, Thailand, zijn titel behield door een split decision overwinning na vijf ronden. Tijdens GLORY 57 SHENZEN vorig jaar stonden ze opnieuw tegenover elkaar, waarbij Sitthichai opnieuw wegkwam met een split decision-winst.

Het team van Grigorian maakte bezwaar tegen de beslissing in Shenzen, en wees erop dat de FightMetric- stats toonden dat hun man de kampioen met een zekere marge had verslagen. Ze vroegen onmiddellijk een rematch aan en sindsdien is Grigorian, vechtend voor Armenië vanuit België, in de positie van #1-uitdager gebleven door het verslaan van de voormalige titeluitdager Chris Baya. De rivalen streven nu naar een definitief resultaat om deze gevechtstrilogie mee af te sluiten.

Details over uitzendingen en aanvullende partijen voor GLORY 65 UTRECHT, GLORY 65 SuperFight Series en de GLORY 65 Prelims worden binnenkort bekendgemaakt.

De exclusieve voorverkoop voor GLORY 65 UTRECHT begint deze vrijdag 5 april om 09:00 uur. Fans die geregistreerd staan op GloryKickboxing.com krijgen via e-mail de exclusieve mogelijkheid om tickets te kopen voordat ze in de algemene verkoop gaan op maandag 8 april om 09:00 uur. Ga naar tickets.glorykickboxing.com om tickets te kopen.

GLORY 65 UTRECHT wordt gepresenteerd in samenwerking met Monster Energy, Fairtex, Litecoin en House of Nutrition.

Ga voor meer informatie over GLORY naar glorykickboxing.com.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?