BADR HARI VS RICO VERHOEVEN REMATCH TIJDENS GLORY: COLLISION 2!

‘s Werelds grootste kickboksorganisatie GLORY organiseert de langverwachte rematch aan tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven (55-10, 16 KO’s) en Badr Hari (106-13, 1 NC, 92 KO’s). De twee aartsrivalen zijn de hoofdpartij tijdens GLORY: COLLISION 2 kickboksgala op zaterdag 21 december in de GelreDome in Arnhem.

Wanneer de twee op 21 december in de ring stappen, is het bijna op de dag af drie jaar geleden dat ze voor het eerst tegenover elkaar in de ring stonden. Hun headline-gevecht op GLORY “COLLISION” in december 2016 was destijds het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen, een predicaat dat nu naar deze langverwachte rematch uitgaat. Tijdens hun eerste gevecht was het spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken vanwege een armblessure. Verhoeven werd toen tot winnaar uitgeroepen via technisch knock-out (TKO).

Fans van over de hele wereld hebben sindsdien herhaaldelijk gevraagd om een rematch, en ondertussen zijn de verwachtingen alleen maar hoger opgelopen. De GLORY: COLLISION 2-rematch van vijf rondes wordt verreweg het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport en zal 2019 in epische stijl afsluiten.

“Dit is het gevecht dat iedereen wil zien. En let op mijn woorden, ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben. Wegrennen heeft geen zin dit keer”, aldus Rico Verhoeven. Badr Hari zegt over de rematch: “Ik weet precies wat ik van dit gevecht mag verwachten, maar hij heeft geen idee wie hij tegenover zich krijgt. Hij zal voor het eerst tegenover de echte Badr Hari staan.”

“Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hierop gewacht. Dit is het gevecht dat de fans willen zien, het is het gevecht dat Rico wil en het is het gevecht dat Badr wil” aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY. “Dit is het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport, en het is GLORY gelukt om het voor elkaar te krijgen om 2019 op deze grandioze manier af te sluiten.”

De exclusieve voorverkoop gaat van start op een nader aan te kondigen tijdstip voor fans die zich hebben geregistreerd op glorykickboxing.com. Details over de tv-uitzending op Veronica tv en andere gevechten op de fight card van GLORY: COLLISION 2 worden in de komende weken bekend gemaakt.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2019 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?