Mohammed Jaraya (64-7, 36 KO’s) keert terug naar de lichtgewicht divisie. ‘The Destroyer’ is bevestigd voor GLORY 66 op zaterdag 22 juni in Le Zénith; Parijs, waar hij het zal opnemen tegen Stoyan ‘The Sniper’ Koprivlenski (10-3, 4 KO’s).

Nadat Jaraya voorheen altijd in de lichtgewicht klasse vocht, experimenteerde hij in weltergewicht toen hij begin vorig jaar tekende bij GLORY. In maart won hij zijn debuut tegen Miles Simson, maar verloor vervolgens in september van voormalig kampioen weltergewicht Murthel Groenhart. Nu keert hij weer terug naar de lichtgewicht klasse voor zijn gevecht tegen Koprivlenski, die uitkomt voor Mike’s Gym in Amsterdam.

‘The Sniper’, die een overwinning op Tyjani Beztati op zijn naam heeft staan, staat op #3 in de lichtgewicht klasse. Koprivlenski heeft in de loop der tijd een naam voor zichzelf gemaakt en een overwinning op Jaraya zou een grote naam toevoegen aan zijn fight-record, terwijl een overwinning voor Jaraya hem meteen een mooie plek in de lichtgewicht klasse oplevert.

Ook bevestigd voor GLORY 66 PARIJS zijn licht-zwaargewicht Luis ‘The Infamous’ Tavares (60-7, 22 KO’s) en weltergewicht talent Hamicha (37-2, 27 KO’s). Tavares, uit Rotterdam, Nederland, staat tegenover Stephane Susperregui (48-8-2, 28 KO’s) uit Saint-Jean-de-Luz, Frankrijk.

De momenteel als nr. 2 gerangschikte Tavares, zal met een zege in Parijs; dichter bij een titelgevecht komen. Hamicha, die één van de meest explosieve GLORY-debuten aller tijden maakte toen hij Miles Simson vorig jaar versloeg, staat tegenover Adam Hadfield(19-3-1, 10 KO’s) uit het VK, die evenals Hamicha ook een succesvol GLORY-debuut maakte vorige jaar.

GLORY 66 PARIJS vindt plaats op zaterdag 22 juni in Le Zénith; Parijs, Frankrijk en is te zien op VERONICA in Nederland én daarnaast live wereldwijd via UFC FIGHT PASS.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?