LEEUWARDEN: WE ARE BACK!

In 2009 brachten we het eerste openlucht vechtsportgala van Nederland. In 2010 deden we dit nog eens dunnetjes over, en in 2011 vocht de enige echte Rico Verhoeven een partij op ons gala in het Kalverdijkje. In 2012 brachten we de laatste ‘It’s Showtime’ naar Leeuwarden met als hoofdpartij Badr Hari vs. Gokhan Saki. Nu, zes jaar later, presenteren we met trots: Leeuwarder Helden.

Sinds ons eerste gala in 2003 is kickboksen qua populariteit enorm gegroeid. Zo worden bijvoorbeeld alle Glory evenementen live uitgezonden bij Veronica en de lokale media heeft het over hun vechters. Het hele gala heeft meer dan twintig vechters in de ring staan waaronder tien A-klasse vechters uit Friesland. Ook in bijna iedere sportschool in Leeuwarden wordt vandaag de dag kickboksen gegeven. Reden genoeg om de lokale helden de aandacht te geven die ze verdienen: Leeuwarder Helden is het eerste vechtsportgala in Leeuwarden met de focus op lokale talenten. Sportscholen zoals Team Oost, MentalSports, Kickboksen Peye en Team Isaias leveren allemaal lokale vechters.

De hoofdpartij zal bestaan uit Patrick Veenstra (Kickboksen Peye) vs. Max van Gelder (Team Superpro). Patrick maakt zijn comeback na een pauze van bijna twee jaar en vecht tegen Max, de sparringpartner van Rico Verhoeven. Ook Isaias Fereira is er meer dan twee jaar uit geweest; hij zal Darryl Verdonk laten zien dat hij het nog kan. Het neefje van Isaias, Maninho Kiessekelly vecht na afwezigheid van vijf jaar weer een partij tegen de Belg Umer Iqbal.

Zaterdag 1 december belooft een lokaal topevenement te worden onder toeziend oog van de W.F.C.A. en gepresenteerd door niemand minder dan Tom Wesseling. Een evenement vol Leeuwarder trots: YOU CAN’T MISS THIS!

TICKETS: KLIK HIER

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?