WFL Kickboxing

Op zondag 21 oktober tovert WFL het Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) om tot een waar kickboks arena. Met meer dan 25 kickboks partijen op het programma beloofd het wederom een enorm spektakel te gaan worden. Een avondje uit vol show en entertainment. Niemand minder dan de ongeslagen WFL Kampioen Younes Smaili zal de ring betreden en zijn ongeslagen status proberen te behouden. Naast Younes zullen ook Ilona Wijmans, Santino Verbeek, Arno van der Lugt, Illias Ennachachi, Mike Olvers, Darryl Sichtman, Fred Sikking en vele anderen hun kunsten vertonen.

77 KG Toernooi

Op Zondag 21 Oktober staan er naast de vele Superfights ook 3 Kwalificatie Toernooien op het programma, waaronder het 77 KG Toernooi. De winnaar van dit sterk bezette toernooi mag het gaan opnemen tegen de huidige WFL 77 KG Kampioen Jay Overmeer.

Deelnemers Kwalificatietoernooi:
Darryl Sichtman vs Rudsel Zinhagel
Mark Trijsburg vs Nilson Neves

Over WFL

World Fighting League is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind waait door de huidige vechtsport scene. Wij bieden een platform aan zowel de bekende vechters als de nieuwe talenten. Op 1 avond krijgt het publiek 3 Toernooien – 3 Kampioenen en meerdere Superfights te zien. Dit allemaal met een hoog show en entertainment gehalte, een echt avondje uit dus.

Doors Open: 13.00 uur
Start Event: 14.00 uur

Voor V.I.P.: +31(0)645005366

Voor tickets KLIK HIER!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2020 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?