Op 9 juni 2019 organiseert World Fighting League: “New Talents” in Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp.

Mike Olvers en Chouaza Tulis zullen er alles aan doen om hun ongeslagen WFL record te behouden. Beide vechters zijn bezig met een indrukwekkende zegereeks en weten het publiek keer op keer te trakteren op mooie partijen. Ook zal niemand minder dan Mark Trijsburg zijn opwachting gaan maken in de ring, na zijn laatste partij waarbij hij in de finale van het WFL 77 kg kwalificatie toernooi de wedstrijd vroegtijdig moest beëindigen vanwege medische interventie. Mark is dan ook extra gebrand om een schitterende partij neer te zetten en de winst mee naar huis te nemen.

Dennis Ipema zal voor zijn thuispubliek een spetterende partij neer willen zetten. Nadat hij in zijn vorige wedstrijd voor de WFL 86kg titel in de eerste ronde een gebroken duim had opgelopen heeft hij zijn zinnen gezet op ern sportieve revanche voor zijn eigen publiek Ook de talenten Brahim Hamdi en Robin Gillebaard zullen die avond het strijdtoneel betreden.

Daarnaast zullen ook Anass Aaras, Jerry Morris, Mustafa Mirza, Yassine el Bouhali, Jeffrey Nijhof, Chakir el Haik, Frans Schouten, Karim El Amri, Anouar Afakir & Diyae Jabry de ring betreden.

Ook de dames zijn zondag 9 juni goed vertegenwoordigd met niemand minder dan Samantha van Doorn en de New Talents Montana Aerts en Carmen de Jong!

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende vechters, sportscholen en via ticketmaster.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?