Hemmers Gym in Breda, één van de meest succesvolle kickboksscholen ter wereld; bestaat dit jaar 35 jaar!

Hemmers Gym was aanvankelijk in 1984 opgericht door Cor Hemmers en in 2012 overgenomen door zijn zoon Nick. Met het 35-jarig bestaan van Hemmers Gym deze maand, blikken Cor en Nick Hemmers met een speciaal jubileum magazine terug op de behaalde successen aan de top van het Muay Thai- en kickboksen. Bekijk voormelde magazine online op nickhemmers.com

Cor Hemmers: “Het Nederlandse kickboksen is een begrip geworden in de hele vechtsportwereld, ook in het MMA. Als ik terugkijk op de afgelopen 35 jaar hebben Ramon Dekkers en ik toch wel aan de bakermat gestaan van het hedendaagse kickboksen…”

Nick Hemmers vult aan: “Ik ben letterlijk geboren in de kickbokssport. Mijn vader en broer waren legendarische pioniers. Ik doe mijn best om die traditie voort te zetten. Mijn recente debuut in de UFC opent nieuwe perspectieven voor mijzelf in het MMA.”

Een van de bekende vechters van Hemmers Gym is GLORY Lichtgewicht wereldkampioen Marat Grigorian, die zondag 12 oktober zijn titel verdedigt tijdens GLORY 69 in Düsseldorf, Duitsland. Grigorian is in zijn gewichtsklasse de absolute wereldtop en is de zoveelste kampioen die het Bredase Hemmers Gym de laatste 35 jaar heeft afgeleverd.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?