Op 7 februari 2020 vond “OSS Fighters 5” 8-man zwaargewicht toernooi plaats in Boekarest, Roemenië. De 24-jarige zwaargewicht kickbokser uit Amsterdam, Fabio Kwasi, vocht hierbij 3 keer op 1 avond en veroverde daarmee succesvol de titel!

Wij interviewden Fabio Kwasi na zijn overwinning:

KICKBOKSERS: Gefeliciteerd met je overwinning! Wat ging er door je heen?
Fabio Kwasi: Bedankt! Ik was eerder opgelucht dan blij, wetende dat ik had gedaan wat ik moest doen/ waarvoor ik kwam en daardoor voelde ik me voltooid.

KICKBOKSERS: Hoe vond je jezelf vechten/ wat vond je van jouw prestaties?
Fabio Kwasi: Ik heb tegen verschillende tegenstanders gestaan en op verschillende manieren gevochten en gewonnen. Het was een goede prestatie, maar kon op zich beter; er zijn altijd verbeterpunten.

KICKBOKSERS: Hoe waren je partijen/ tegenstanders?
Fabio Kwasi: De 1e wedstrijd tegen Bugra Erdogan (Turkije) heb ik rustig aan gevochten en won ik op punten. Ik wilde daarmee blessures/ risico’s graag vermijden. De tweede wedstrijd tegen Clyde Brunswijk (Suriname/Nederland) kwam ook op hetzelfde neer. Tijdens mijn laatste wedstrijd tegen Cristian Ristea (Roemenië) had ik flink aangezet en won ik op TKO tijdens de 3e ronde

KICKBOKSERS: Wat kunnen we in de toekomst van je verwachten?
Fabio Kwasi: Ik heb door het behalen van deze titel wel weer iets moois wat ik op mijn cv kan zetten. Dus nu is het even afwachten op wat voor aanbiedingen ik krijg. Ik zal het allemaal wel weer te horen krijgen via mijn trainer/manager Mike Passenier. Verder is het gewoon “same old” gewoon verder gaan met trainen en sta ik over een paar dagen weer in de sportschool. Op naar meer mooie dingen!

Fabio Kwasi: Ik ben iedereen van Mike’s Gym/ mijn trainer Silva dankbaar voor mijn overwinning! Daarnaast bedank ik ook mijn sponsor Allride autoverhuur, die altijd voor me klaar staan.

© Foto: OSS Fighters

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?