Zondag 21 oktober: Spike presents: WFL Kickboxing met 63 kg, 77 kg en 86 kg toernooien en spectaculaire Superfights

Zondag 21 oktober is het tijd voor een nieuwe editie van World Fighting League in Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp: WFL Kickboxing. Geniet van een avond uit met sensationele matches, show en entertainment. Er wordt niet alleen gestreden om de eerste kampioenstitel in het WFL 63 kg Toernooi, maar vier atleten nemen het ook tegen elkaar op in het WFL Contender 77 kg Toernooi om uit te maken wie het later dit jaar op mag nemen tegen de huidige WFL 77 kg kampioen Jay Overmeer. Aangevuld met het WFL 86 kg Toernooi, spannende Superfights en met meer dan 25 kickbokspartijen op het programma belooft WFL Kickboxing nu al een groot spektakel te worden. Kaarten zijn te koop via www.wfltickets.com en op 3, 10 en 24 november wordt WFL Kickboxing in drie delen exclusief uitgezonden op Viacom-zender Spike.
WFL 63 kg Toernooi
Wie wordt de eerste 63 kg WFL kampioen? Dat wordt zondag uitgemaakt tijdens de het WFL 63 kg Tournament. De volgende atleten nemen deel:
 • Ilias Ennahachi vs. Eduardo Catalin
 • Tarik Lyachat vs. Issam Laazibi
De winnaar van het tournament gaat naar huis met de eerste WFL 63 kg kampioenstitel en – belt.
WFL 77 kg Toernooi
Tijdens het WFL Contender Tournament 77 kg 2018 strijden vier atleten tegen elkaar om uit te maken wie zich later dit jaar mag meten tegen de huidige WFL 77 KG Kampioen Jay Overmeer.
Het toernooi start met de volgende matches:
 • Rudsel Zinhagel vs. Darryl Sichtman
 • Nilson Neves vs. Mark Trijsburg
WFL 86 kg Toernooi
De volgende atleten staan in de ring tegenover elkaar in het WFL 86 kg Toernooi:
 • Onur Sahin vs. Fernando Groenhart
 • Arno van der Lugt vs. Santino Verbeek
De winnaar van het tournament gaat naar huis met de WFL 86 kg kampioenstitel en – belt.
WFL Superfights
Naast de toernooien vinden er ook sensationele Superfights tijdens WFL Kickboxing plaats. Niemand minder dan de ongeslagen WFL Kampioen Younes Smaili zal de ring betreden en zijn ongeslagen status proberen te behouden. Hieronder de complete Superfight Card:
 • Veysel Barasi vs. Fred Sikking
 • Juan Barragan vs. Younes Smaili
 • Romano Duin vs. Bowie Zonneveld
 • Rida Bellahcen vs. Dwayne Panka
 • Talib Addaraz vs. Nick Gruiters
 • Anass Aaras vs. Richaymond Lopez
WFL Kickboxing op Spike
Spike hosts JayJay Boske en Ouassima Tajmout zijn zondag 21 oktober om verslag te doen van WFL Kickboxing. Kijk op 3, 10 en 24 november om 20.30 uur naar Viacom-zender Spike waar WFL Kickboxing in drie delen exclusief wordt uitgezonden.
Tickets & info
Zondag 21 oktober start om 14.00 uur (13.00 uur deuren open) WFL Kickboxing vanuit Sportcomplex Koning Willem-Alexander,  Bennebroekerweg 800, 2134 AB  in Hoofddorp. Presale Tickets: € 25,- // € 35,- // € 40,- incl. fee zijn te koop via www.wfltickets.com
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?