1 Reactie
  1. Debbie 6 jaar geleden

    De partij van Dennis Stolzenbach VS santino verbeek was er eentje die we niet verwacht hadden; met name de reactie die achteraf van de tegenstander kwam. Verbeek zou gezegd hebben dit al van te voren geweten te hebben. Wel jammer; daar ik verbeek persoonlijk heb horen zeggen op de weging d. d. 6 juli 2018: ‘mijn tegenstander is er nog niet, hopelijk komt hij niet’. Waarop ik op hem reageerde (ik zat achter verbeek tijdens de weging) je tegenstander is er wel, hij is net binnen. Een zucht en een gezicht met enige verontwaardiging en neergeslagen ogen vertelden meer dan de woorden die hij na de partij uitsprak. Begrijp me niet verkeerd, ze hebben het beide goed gedaan en ik gun verbeek zijn overwinning, doch jammer om te zien dat er na de KO zo een zelfzoldane reactie op kwam… Ben benieuwd naar de rematch…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

© 2024 KICKBOKSERS

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?